Win een trip naar El Classico of naar het WK in Brazilië met gokken op sport

by admin on August 15, 2013

Sport wedden bij Unibet biedt allerlei kansen op het winnen van extra prijzen naast dat er natuurlijk gewoon kans wordt gemaakt op het winnen van een weddenschap. Alleen al lid zijn van Unibet Wedden biedt trouwens al mogelijkheden om een leuke prijs te winnen, want zo is het onder meer mogelijk om een trip naar de topwedstrijd El Classico te winnen. De wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona die altijd veel spanning en sensatie oplevert. Om kans te maken deze wedstrijd in Spanje te bezoeken, hoef je alleen maar je favoriete voetbalmoment met Unibet te delen op Facebook. De wedstrijd wordt in de maand oktober gespeeld en de winnaar van de prijs mag iemand anders meenemen op deze fantastische reis. Dan is er nog een promotie gaande, waarbij spelers de laatste kansen kunnen benutten om een reis naar het WK in Brazilië te winnen.

Win een reis naar het WK voetbal in Brazilië

De gokken op sport promotie om een reis naar het WK voetval in Brazilië te winnen loopt al langer, maar aangezien het einde van deze actie in zicht komt, wordt er hier nog even aandacht aan besteed. Spelers die deze actie tot nu toe hebben misgelopen, kunnen van de laatste mogelijkheid gebruikmaken om de winnaar te worden van deze fantastische reis voor twee personen naar het WK voetbal in Brazilië. Een reis met vier overnachtingen, twee kaartjes voor de finale en natuurlijk met zakgeld. Mocht de reis onverhoopt aan je neus voorbij gaan, dan maak je de laatste week van deze spetterende promotie nog altijd kans op het winnen van een bedrag van de prijzenpot waar in totaal 1.000 euro inzit.

Wedden op Portugal-Nederland

Om mee te doen aan de promotie dient de speler zich in te schrijven en een weddenschap te plaatsen op een voetbalwedstrijd naar keuze. Deelname is dan verzekerd met kans op het winnen van de trip naar Brazilië. Aangezien de oefenwedstrijd Portugal-Nederland vanavond op het programma staat, is dat natuurlijk een aangewezen kans om een weddenschap te plaatsen en gelijk mee te doen aan de promotie Road to Rio. Daar kan geld mee verdiend worden, want wie Nederland op winst zet bij het sport wedden kan daarbij rekenen op een quote van 3,00. Bij twijfels in de kracht van Oranje kan uiteraard ook geld worden ingezet op Portugal, waar de notering voor op 2,25 is vastgesteld.

Een gelijkspel kan bij sport wedden in dit geval eveneens een aardige winst opleveren, want de notering daarvoor is het hoogst met 3,30. Wie wat meer risico wil nemen met sport wedden kan een weddenschap op Portugal-Nederland combineren met het wedden op een van de andere internationale oefenwedstrijden die op woensdagavond worden gespeeld. Er kan voor zekerheid worden gekozen door bijvoorbeeld Duitsland op winst te zetten met een notering van 1,25. Duitsland moet het opnemen tegen Paraguay en dat land heeft van Unibet een notering van 9,00 gekregen. Bekijk de noteringen voor de oefenwedstrijden maar eens en plaats meteen een weddenschap.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: